FA EN AR RU FR

راهنمای دانشجوی ترم دوم

راهنمای برگزاری سمینار

راهنمای فرآیند دفاع از پایان نامه

راهنمای فرآیند تسویه حساب( پس از دفاع)

راهنمای تمدید سنوات ترم ششم و بالاتر

راهنمای درخواست مرخصی بدون احتساب در سنوات

راهنمای   تاییدیه تحصیلی  دانشجویانی که در مقطع قبلی ار دانشگاه گیلان فارغ التحصیل شده اند.

فرم های مورد نیاز دانشجویان کارشناسی ارشد

==================================================================================================

متقاضیان طرح در کمیسیون موارد خاص

فرم رزرو سالن شهید کریمی

فرم انتخاب واحد دانشجویان روزانه

فرم انتخاب واحد دانشجویان مهمان، انتقالی، شبانه، تمدید سنوات و کمیسیون موارد خاص

فرم تایید استاد راهنما

فرم ثبت نمره

فرم درخواست طرح در شورای آموزشی تحصیلات تکمیلی

فرم پروپوزال

فرم گزارش پیشرفت کار پایان¬نامه¬های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و ارائه به کمیته تحصیلات تکمیلی گروه

تعهدنامة اصالت پایان‌نامه

آموزش تصویری تهیه پیشینه پژوهش از طریق سامانه پیشینه پژوهش

فرمهای تعهد مورد نیاز برای تشکیل پرونده دانشجویان(انتقالی و ...)

ضوابط تدوین پایان نامه ارشد و  نمونه فرمها

یک نمونه پایان نامه زی پرشین

یک نمونه پایان نامه ورد

برخی نکات در خصوص انجام پایان نامه

• چنانچه بعد از دانش آموختگی، دانشجو قصد استفاده و هر گونه بهره‌برداری اعم از چاپ مقاله، کتاب، ثبت اختراع و ... از پایان‌نامه خود را داشته باشد، لازم است تا از استاد محترم راهنما و گروه آموزشی مربوطه مجوزهای لازم را اخذ نماید. چنانچه در هر مقطع زمانی خلاف مورد فوق ثابت شود و یا مشخص گردد که پایان‌نامه دانشجو، کار پژوهشی خود دانشجو نبوده و قبلاً برای دریافت مدرک تحصیلی (هم سطح، پایین‌تر یا بالاتر) در سایر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی داخلی و خارجی ارائه شده ‌است دانشگاه گیلان می تواند مطابق با  ضوابط و مقررات رفتار نموده و به ابطال مدرک تحصیلی‌ دانشجو اقدام کند.
  • دانشجو لازم است تا در هر ترم با نظر استاد راهنما حداقل 8 و حداکثر 14 واحد انتخاب نماید مگر آن که تعداد واحد باقی مانده از 8 واحد کمتر باشد. دانشجویی که واحد پایان نامه را اخذ می کند ضروری است در ترم های  آتی نیز آن را مجددا انتخاب نماید. قابل ذکر است که دانشجویی که در یک ترم انتخاب واحد نکند به منزله عدم مراجعه بوده و حکم اخراج دانشجو از سوی آموزش صادر می شود.

فرم های تحصیلات تکمیلی

راهنمای دانشجوی ترم اول

راهنمای اخذ واحد آزمون جامع

راهنمای اخذ واحد پیشنهاده رساله

راهنمای اخذ واحد رساله دکتری

راهنمای تمدید و افزایش سنوات تحصیلی

راهنمای اخذ مرخصی بدون احتساب در سنوات تحصیلی

راهنمای قبل از دفاع از رساله دکتری

راهنمای پس از دفاع از رساله

فرم های مورد نیاز دانشجویان دکتری

راهنمای تاییدیه تحصیلی  دانشجویانی که در مقطع قبلی ار دانشگاه گیلان فارغ التحصیل شده اند.

متقاضیان طرح در کمیسیون موارد خاص

نمونه رساله دکتری زی پرشین

فرم رزرو سالن شهید کریمی

فرم تقاضای خوابگاه برای تابستان 96