فرم های مورد نیاز دانشجویان

راهنمای تمدید و افزایش سنوات تحصیلی

•  برای دانشجویان 94 و ماقبل آن- ترم های 9 و 10  جزء سنوات مجاز تحصیلی می باشد و نیاز به اخذ مجوز نیست. برای تحصیل در سنوات بالاتر نیاز به اخذ مجوز از کمیسیون موارد خاص و پرداخت شهریه می باشد.

• برای دانشجویان 95 و بعد آن- ترم 9 جزء سنوات مجاز تحصیلی می باشد و نیاز به اخذ مجوز نیست. برای تحصیل در سنوات بالاتر نیاز به اخذ مجوز از کمیسیون موارد خاص و پرداخت شهریه می باشد.

دانشجو برای اخذ مجوز از کمیسیون موار خاص، لازم است سه هفته قبل از شروع ترم، درخواست اخذ مجوز برای ادامه تحصیل را راه اندازی نماید. برای اینکار، ابتدا به سامانه جامع امور دانشجویان(سجاد) به آدرس  http://portal.saorg.ir  مراجعه و مستندات خود را در سامانه بارگذاری نموده تا کد پیگیری دریافت نماید. سپس فرم اظهار نظراستاد راهنما را دریافت و در سیستم آموزشی سادا از مسیر:

مکاتبات اداری- فرمهای درخواست- درخواست مجوز ادامه تحصیل

در بخش نظر استاد راهنما بارگذاری نماید. کد پیگیری سامانه سجاد را نیز در بخش یادداشت درخواست وارد نماید.

اخذ مرخصی بدون احتساب بابت مرخصی زایمان

دانشکده می تواند برای مرخصی زایمان دو نیسمال مرخصی بدون احتساب لحاظ نماید. این دو نیمسال می تواند شامل یک نیمسال قبل از زایمان و یک نیمسال بعد از زایمان و یا هردو نیمسال بعد از زایمان باشد.

• مدارک مورد نیاز برای درخواست قبل از زایمان :

گواهی پزشک متخصص مبنی بر لزوما نیاز به استراحت .

تکمیل فرم طرح در شورای آموزشی دانشکده

• مدارک مورد نیاز برای درخواست بعد از زایمان :

ارایه اصل شناسنامه مادر و فرزند.

تکمیل فرم طرح در شورای آموزشی دانشکده

قابل ذکر است در صورت نیاز به مرخصی بیشتر از دو نیمسال، باید مجوز کمیسیون موارد خاص اخذ گردد.

اخذ مرخصی بدون احتساب در سنوات  بابت بیماری

در صورتی که بیماری دانشجو به گونه ایی باشد که فعالیت های آموزشی و پژوهشی دانشجو را دچار وقفه نماید، دانشجو می تواند درخواست مرخصی بدون احتساب در سنوات دهد.

• مدارک مورد نیاز برای درخواست :
  • - نظر پژشک متخصص به همراه مستندات مربوطه
  • اخذ کد پیگیری از سامانه سجاد
  • ایجاد گردش کار طرح در کمیسیون و بارگذاری مدارک پزشکی از مسیر:

سامانه سادا>>فرم های درخواست>> درخواست های متفرقه

فرم درخواست طرح در شورای تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم ریاضی