هفتمین سمینار ملی کنترل و بهینه سازی

16 06 2024
کد خبر : 12812806
تعداد بازدید : 9690

زمان برگزاری: 17 و 18 بهمن ماه 1403 
وبسایت: 7nsco.guilan.ac.ir  
رئیس سمینار: دکتر علی باستی
دبیر علمی: دکتر محمد کیانپور               
دبیر اجرایی: دکتر محمد رضا یاقوتی        

معرفی سمینار:
هفتمین سمینار کنترل و بهینه سازی به منظور نیل به اهداف زیر برگزار می گردد:

  • معرفی پتانسیل های دانشگاه گیلان در حوزه کنترل و بهینه سازی
  • فراهم آوردن بستر مناسب برای تبادل دانش متخصصین حوزه کنترل و بهینه سازی
  • غنا بخشیدن به محیط علمی دانشجویان و ایجاد انگیزه در آنها
  • فراهم نمودن بستر مناسب برای کاربردی نمودن این علوم

محورهای سمینار:
- نظریه کنترل و سیستم های دینامیکی
- کنترل بهینه سیستم های دینامیکی 
- کاربردهای نظریه کنترل و کنترل بهینه در پزشکی، مهندسی، اقتصاد و ...
- حساب تغییرات و بهینه سازی


دسته بندی :
همایش ها و رویدادها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

04 01 2025

اولین نشست شورای سیاست‌گذاری دومین کنگره بین‌المللی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی برگزار شد

اولین نشست شورای سیاست‌گذاری هفدهمین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی، با حضور رئیس و نایب رئیس انجمن مهندسی ماشین‌های کشاورزی و مکانیزاسیون ایران و نمایندگان مؤسسات و سازمان‌های استان در سالن جلسات دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان برگزار شد. در این نشست که دبیران علمی و اجرایی کنگره و نیز نمایندگانی از مؤسسه تحقیقات برنج کشور، اداره کل استاندارد، شرکت شهرک‌های صنعتی، اتحادیه تولیدکنندگان برنج کشور، سازمان جهاد کشاورزی، پارک علم و فناوری و مرکز همکاری‌های علمی شهيد فهميده استان گيلان حضور داشتند، هرکدام از اعضا، ضمن تشریح نقش و اهمیت کنگره در توسعه علم و فناوری در بخش کشاورزی استان، درخصوص بخش‌های مختلف کنگره، تبیین نقش و حمایت‌هایی که در راستای برگزاری هر چه بهتر کنگره می‌توان داشت، بحث و تبادل نظر شد. شایان ذکر است هفدهمین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون کشاورزی در شهریورماه سال 1404 به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد.

04 01 2025

تألیف کتاب «ریاضیات گسسته، نظریه احتمال و فرایندهای تصادفی» توسط عضو هیأت علمی دانشگاه

کتاب «ریاضیات گسسته، نظریه احتمال و فرایندهای تصادفی، کاربردهایی در مهندسی و علوم کامپیوتر» (Discrete mathematics, probability theory, and stochastic processes, For Applications in Engineering and Computer Science) توسط دکتر فرشید مهردوست عضو هیأت علمی گروه ریاضی کاربردی و علوم کامپیوتر دانشکده علوم ریاضی دانشگاه، با همکاری سمیرابراهیم بلحاوری و حلیمه بن‌اسماعیل استادان دانشگاه حمدبن‌خلیفه قطر توسط نشر Springer منتشر شد. کتاب حاضر که محصول تدریس نویسندگان آن در دانشگاه‌های مختلف بوده، با بررسی روش‌های مختلف اثبات‌ها، از جمله اثبات مستقیم، برهان خلف و اثبات با استقرای ریاضی آغاز و دنباله‌ها و سری‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و مباحث مربوط به انتگرال‌ها ارائه می‌شود. فصل دوم به نظریه احتمال و کاربردهای آن اختصاص دارد که شامل مفاهیم مربوط به فضای نمونه و رخدادها، احتمال در فضاهای نمونه متناهی، احتمالات شرطی و متغیرهای تصادفی گسسته و پیوسته است و نیز متغیرهای تصادفی گسسته و پیوسته کلاسیک، از جمله توزیع یکنواخت، گاما، نمایی و نرمال به تفصیل شرح داده می‌شود. در فصل سوم، به فرایندها تصادفی و کاربردهای آن شامل فرایند گاوسی، فرایند ارگودیک، فرایند نقطه‌ای مانند فرایند پواسون، فرایندهای مارتینگل و حرکت براونی پرداخته می‌شود. شایان ذکر است این کتاب یک منبع مستقل برای دانشجویان و محققین در مهندسی و علوم کامپیوتر است که می خواهند مفاهیم آمار و فرایندهای تصادفی را در قالب مسائل کاربردی فرا گیرند. مشاهده کتاب در وب‌گاه ناشر

01 01 2025

طی نشستی تحولات ژئوپلیتیکی سوریه و غرب آسیا بررسی شد

به مناسبت گرامیداشت پنجمین سالروز شهادت فرمانده رشید جبهه مقاومت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نشست هم‌اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه‌ گیلان با موضوع «بررسی تحولات ژئوپلیتیکی سوریه و غرب آسیا» در تالار حکمت برگزار شد. محمد جلائی عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه گیلان در این نشست، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی، شكل‌گيری بحران در سوريه را عرصه‌ای برای کسب قدرت و منافع بیشتر توسط برخی دولت‌ها دانست و افزود: در همه ادوار، موضوع مهم برای دولت‌های بزرگ، کسب قدرت در جهان به‌ویژه خاورمیانه بوده و تحولات اخیر در سوریه نیز نمایانگر تحول سیاسی و ژئوپلیتیک قابل توجهی در منطقه است که در این میان، مواضع برخی کشورها برای افزايش قدرت نسبی و ارتقای جايگاهشان در منطقه به وضوح مشخص است. وی در ادامه گفت: يكی از اهداف ژئوپليتيكی قدرت‌های نافذ فرامنطقه‌ای، قطع محور راهبردی است كه ايران را به جبهه مقاومت متصل می‌سازد؛ از این رو، هدف غرب از بی‌ثبات‌سازی و بحران در سوریه، نبرد با ايران محسوب می‌شود. عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه گیلان با بیان اینکه عرصه روابط بین‌الملل، عرصه دوستی‌ها و دشمنی‌های دائمی نیست، تصریح کرد: ما در منطقه شکست راهبردی نداشته‌ایم و صرفاً چند شکست تاکتیکی متحمل شدیم که باید با حفظ موضع قدرت، فرصت‌ها و تهدیدات را به خوبی شناسایی کنیم و برای تأمين و تضمين بقا و امنيت كشور بیش از پیش همت کنیم. حجت الاسلام و المسلمین علی‌محمد عباسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان نیز در این نشست، گفت: یکی از درس‌هایی که مقام معظم رهبری در سخنان خود درخصوص وقایع سوریه بر آن تأکید کرد شناختِ دشمن و غفلت نداشتن از دشمن است. وی افزود: در تاریخ گذشته، جبهه اسلام همیشه از غفلت دشمن و از جنگِ شناختی شکست خورده است که وظیفه ما در نهادهای آموزشی و دانشگاهی، تبیین درست این موضوع برای دانشجویان است تا از مشکلاتی که می‌تواند در کشور ایجاد کند، جلوگیری کنیم. مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان، دفاع از حرم و حریم اهل‌بیت(ع) را یکی از مهم‌ترین وظایف مسلمانان دانست و بر دلجویی از خانواده‌های شهدای مدافع حرم و مقاومت، تأکید کرد.   مشاهده تصاویر این نشست

31 12 2024

تقدیر پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) از دانشگاه گیلان

رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران از رئیس دانشگاه گیلان در راستای استقبال پژوهشگران از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های ثبت‌شده دانشگاه گیلان در پایگاه علمی ایرانداک، تقدیر کرد. دکتر محمد حسن‌زاده، رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) طی نامه‌ای خطاب به دکتر محمد دوستار، رئیس دانشگاه گیلان عنوان کرد: «اطلاعات موجود در پایگاه‌های علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) ثمره تلاش، مشارکت و تجلی فعالیت‌های جامعه علمی است که زمینه را برای رشد و بالندگی علم و فناوری کشور فراهم می‌آورد و بر طبق قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، ایرانداک مسئولیت ثبت، تایید و همانند جویی پارساها را برعهده دارد. بر پایه آمارهای موجود در پایگاه اطلاعات علمی ایران«گنج»، پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشگاه گیلان در سال تحصیلی 1402-1403 در میان پارساهای موجود، مورد استقبال پژوهشگران قرار گرفته‌ است. از این رو ضمن تبریک این موفقیت، از همکاری مناسب در اجرای قانون و اشاعه اطلاعات علمی سپاسگزاری می‌نمایم و امیدوارم شاهد موفقیت بیش از پیش آن دانشگاه محترم در عرصه نوآوری و شکوفایی علمی باشیم.»

30 12 2024

دو نشریه علمی دانشگاه گیلان موفق به اخذ نشان اعضای فعال از سوی سازمان خواربار و کشاورزی ملل (فائو) متحد شدند

دو نشریه علمی تحقیقات تولیدات دامی و تغذیه آبزیان دانشگاه گیلان موفق به دریافت جایزه Seal of Recognition for Active Data Provider of the Year 2024 و نشان اعضای فعال از سوی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) شدند.  نشریه «تحقیقات تولیدات دامی» دانشگاه گیلان که فعالیت خود را از فروردین ماه سال 1391 شروع و اولین شماره را در بهار همان سال منتشر کرد، بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه‌بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حائز رتبه بین‌المللی شد و در ردیف نشریات هسته مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) قرار دارد. چاپ نتایج تحقیقات پایه‌ای و کاربردی مرتبط با موضوع حیوانات اهلی در این نشریه در قالب مقالات پژوهشی، کوتاه و یا مروری به زبان فارسی با چکیده انگلیسی مبسوط انجام می‌شود و در حال حاضر، موفق به کسب نمایه‌های استنادی داخلی و بین‌المللی از جمله Scopus ، EBSCO ، CABI ، AGRIS، DOAJ ، ISC ، Google Scholar ، INDEX COPERNICUS ، CiteFactor شده است. نشریه «تغذیه آبزیان» دانشگاه گیلان نیز که با همکاری انجمن علمی آبزی‌پروری کشور به چاپ می‌رسد، بر اساس آخرین ارزیابی و رتبه‌بندی صورت گرفته توسط کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حائز رتبه الف شده و ضمن ارائه دورنمایی از بحث‌های تغذیه‌ای جانوران آبزی، دامنه وسیعی از کارهای پژوهشی مرتبط با آبزی پروری تا مطالعات آزمایشگاهی فیزیولوژیک و بیوشیمیایی آبزیان را بررسی می‌کند و در حال حاضر، موفق به کسب نمایه‌های استنادی داخلی و بین‌المللی از جمله EBSCO ، CABI ، AGRIS ، DOAJ ، ISC ، Google Scholar شده است.