FA EN AR RU FR

دانشکده در یک نگاه

اساتید دانشکده

دانشکده علوم ریاضی در دیماه 1389 با 3 گروه آموزشی ریاضی محض، ریاضی کاربردی و آمار تاسیس شد. این دانشکده در حال حاضر 31 عضو هیات علمی دارد. پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناسی، در رشته های ریاضیات و کاربردها، علوم کامپیوتر و آمار ، کارشناسی ارشد، در رشته های ریاضی محض و ریاضی کاربردی و آمار ریاضی و بخش الکترونیکی(مجازی) در رشته ریاضی کاربردی و دکتری در رشته های ریاضی کاربردی و ریاضی محض با زمینه های جبر، آنالیز، هندسه، سیستم های دینامیکی، گروه های توپولوژیک، معادلات دیفرانسیل، آنالیز عددی، تحقیق در عملیات، فرایندهای تصادفی و ریاضیات کاربردها انجام می شود.

اخذ مجوز پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته های علوم کامپیوتر و ریاضیات مالی در دستور کار دانشکده قرار دارد.

اولین دوره دانشجویان ارشد و دکتری به ترتیب در سالهای 1370 و 1382  پذیرفته شدند.  تا کنون 830 دانشجوی ارشد و 40 دانشجوی دکتری در این دانشکده دانش آموخته گردیده اند. در حال حاضر 277 دانشجوی کارشناسی ارشد و 72 دانشجوی دکتری  در حال تحصیل و تحقیق می باشند. در مجموع 1039 دانشجو در مقاطع سه گانه کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به تحصیل و پژوهش اشتغال دارند.

در سال 1390چهارمین کنفرانس بين المللی انجمن ایرانی تحقيق در عمليات، هشتمین سمینار احتمال و فرایندهای تصادفی، 19-20 شهریور 1390 ، دوازدهمین دوره مسابقات آمار دانشجویی کشور(شهریور 90) و کارگاه آنالیز تصادفی و ریاضیات مالی(اردیبهشت 1391) و اولین همایش کوشیار گیلانی(اسفند 92)در دانشگاه گيلان برگزار شد.

به همت اعضای محترم هیات علمی این دانشکده، دو مجله با عناوین ذیل به دریافت مجوز انتشار نایل گردیده اند.
 Journal of algebra and related topics Journal of mathematical modelling   آدرس: رشت خیابان نامجو صندوق پستی 19141-41335 کد پستی 4193833697   خطوط مرتبط:8و4و2-33362201-013

پست الکترونیک پیوند

مهمترین خبرها